Menu

Ondernemersverenigingen

In de gemeente Leerdam zijn meerdere ondernemersverenigingen actief.

LOV

De Leerdamse ondernemers zijn verenigd in de Leerdamse Ondernemers Vereniging (LOV). Deze vereniging bedenkt en organiseert gezamenlijke activiteiten die ten goede komen aan de binnenstad. Zo houdt de LOV twee keer per jaar een braderie en is de vereniging verantwoordelijk voor de komst van Sinterklaas.

De LOV is ook de spreekbuis richting gemeente namens de ondernemers. Samen met de Stadsmanager werken de LOV en gemeente samen aan een bruisende binnenstad, waar het voor bezoekers en inwoners goed toeven is.

Kijk voor meer informatie op de website van de LOV.

BKL

De bedrijven zijn verenigd in de Bedrijvenkring Leerdam (BKL). De BKL is de spreekbuis richting onder andere de gemeente. De BKL behartigt de belangen van de bedrijven voor een groot deel van de bedrijven op het bedrijventerrein. De leden wisselen onderling ervaring en kennis uit en trekken samen op om economisch sterk te staan. Ook hier is samenwerken het sleutelwoord. Samenwerken met andere bedrijven, maar ook samen werken met de gemeente Leerdam.

Wilt u meer informatie of de BKL iets vragen? Neem dan een kijkje op de hun website.

SAVEL

Ondernemersvereniging Savel staat voor: Samen & Actief & Veilig & Europaplein & Leerdam-West. Het doel van de vereniging is het in de meest ruime zin behartigen van de belangen van de ondernemers in het gebied Leerdam-west.

Kijk voor meer informatie op de website van SAVEL.

VOS

Bent u zelfstandig ondernemer in de regio Vijfheerenlanden? Kom dan kennismaken met Vijfheerenlanden Ondernemen Samen (VOS). VOS is een vereniging voor ondernemers uit alle branches. Bij hen kunt u collega-ondernemers ontmoeten en leren van externe deskundigen.

Meer informatie is te vinden op de website van Vijfheerenlanden Ondernemen Samen