Menu

Belastingaangifte bij Bibliotheek

13 april 2017

Bij Bibliotheek AanZet kunt u nu ook uw belastingaangifte doen. De bibliotheek heeft computers met een veilige internetverbinding die u gratis kunt gebruiken. Als u hulp nodig heeft bij het invullen, kunt u met vragen terecht bij de bibliotheekmedewerker. Documenten van de Belastingdienst kunt u ook gratis printen.

De bibliotheek heeft een bredere dienstverlening naast enkel uitlening, en dat trekt meer leden en bezoekers. Het aantal leden steeg bij Bibliotheek AanZet in Leerdam met 8%. AanZet werkt vanuit de filosofie dat zij mensen helpen optimaal deel te nemen aan de samenleving, door ze te voorzien van informatie, vaardigheden én inspiratie. Zij werken daarvoor steeds meer vlakken samen met allerlei partners.

Oudere man achter een laptop