Menu

Keuring voor verlengen rijbewijs

20 april 2017

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 21 april, 19 mei en vervolgens eens per maand bij Emma aan de Raadsliedenstraat 120. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036 720 09 11. Zelf een datum reserveren en de tarieven bekijken kan via rijbewijskeuringsarts.nl.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.