Menu

Begin is er voor kliederoventje

17 mei 2017

Het ontwerp is er en de dagdromen van kinderen die lekker met glas ‘kliederen’ zijn er ook, maar de financiën helaas niet.

Doneren

De organisatie van ‘Cities of Glass’ probeert daarom via voordekunst.nl het bedrag binnen te halen. Het begin is er ook; de eerste 10% is binnen! Benieuwd hoe u een bijdrage kunt leveren? Kijk dan op voordekunst.nl.

Cities of Glass

Deze zomer staat Leerdam als internationale Glasstad op de kaart tijdens ‘Cities of Glass’, een manifestatie waarbij we het ambacht van het glasblazen willen eren en waarderen, maar natuurlijk ook doorgeven. Niet alleen aan de volwassen bezoekers maar ook aan de kinderen. En kinderen leren door dingen te doen. Daarom heeft Bernard Heesen een zogenaamd kliederoventje ontworpen, waarbij kinderen op een leuke manier met glas kunnen ‘kliederen’, net als met stroop op pannenkoeken.