Menu

SamenDoenDag 2017

27 juli 2017

Op woensdag 13 september organiseert SamenDoen voor inwoners van Leerdam en Zederik haar jaarlijkse SamenDoenDag. Van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom op het Dokter Reilinghplein in Leerdam.

SamenDoen

SamenDoen laat tijdens dit evenement zien dat zij ondersteuning biedt aan vrijwilligers, mantelzorgers, werkzoekenden, kinderen en jongeren. Het evenement is dan ook voor jong en oud en voor elk wat wils. Wat is er allemaal te beleven? Heel veel, zoals een werkcafé voor werkzoekenden, sportspellen voor de jeugd, zoals hockey, tae kwando, bamboe bouwen en voor de kleintjes springkussens. Verder is er voor de mantelzorgers een samenkomst, de burgerinitiatieven worden gepresenteerd, er zijn cultuuractiviteiten, zoals een wandeling langs de glaskunstwerken met een gids, er zijn Oud Hollandse spelen die gespeeld kunnen worden door jong en oud en de breiclub is weer van de partij. Dit is maar een greep uit de activiteiten die er zullen zijn. Zet de datum alvast in uw agenda.

Logo SamenDoen