Menu

Campagne voor de Uitblinker2017

14 september 2017

Help onze collega's Uitblinkers van 2017 te worden.

Team buitendienst Leerdam

“In weer en wind en steeds opnieuw ruimen ze zwerfafval op. Ze doen dit ook graag met de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast spreken ze mensen aan op hun gedrag en gaan ze jaarlijks met scholieren de wijk in om schoon te maken.”

Het team mag campagne voeren om zo veel mogelijk stemmen te krijgen. Iedereen mag stemmen; collega’s, familie, vrienden, inwoners of Facebook kennissen. Op de website http://www.uitblinker2017.nl/ vind je de foto’s van de genomineerden. Achter de foto van het team Leerdam vind je de motivatie en het promotiefilmpje.

Tot 13 november 18:00 uur kan er gestemd worden via de website Uitblinker2017. Er zijn twee prijzen, één voor de categorie personen en één voor de categorie teams. Diegene met de meeste stemmen wint. De prijzen worden uitgereikt op 20 november tijdens het congres ‘Rendement van Schoon’.

Kijk hier het Leerdamse filmpje

Poster Utblinker2017 team buitendienst gemeente Leerdam