Menu

0800-5016 langer bereikbaar

1 januari 2018

Voor hulp en ondersteuning over onder andere jeugdhulp, relatieproblemen, schulden of huishoudelijke ondersteuning kunt u terecht bij het Servicecentrum Sociaal Domein, voorheen Sociaal Loket. U kunt hen bereiken via 0800 5016. Dit servicecentrum is vanaf 3 januari langer bereikbaar, namelijk van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur. Inwoners kunnen eveneens mailen naar sociaalloket@leerdam.nl. Daarnaast kunt u op internet, via zorgvragenleerdam.nl, het antwoord zoeken op uw vraag.

Komt u er zelf niet uit? Stel ons uw vragen over:

Maatschappelijk werk & Welzijn
geestelijke gezondheid | eenzaamheid | financiële zorgen | relatieproblemen | schulden

Jeugd & Gezin
jeugdhulp | opvoeden | opgroeien

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
huishoudelijke ondersteuning | begeleiding | dagbesteding | hulpmiddelen | vervoer | begeleid wonen