Menu

Groepsaankoop isolatie in de regio loopt langer door

21 februari 2018

Sinds begin januari loopt in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden een groepsaankoop isolatie. Door middel van deze actie profiteren woningeigenaren van voordelige vloer- en spouwmuurisolatie en de installatie hiervan. De actie is georganiseerd door de samenwerkende gemeenten in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden in samenwerking met het Regionaal Energieloket. De actie zou oorspronkelijk eindigen op 28 februari, maar wegens het grote aantal aanmeldingen is besloten de actie te verlengen tot 31 maart.

Voor de actie hebben zich ondertussen al bijna 700 woningeigenaren ingeschreven. Na inschrijving komt een installateur langs voor een vrijblijvende woningopname waarbij gekeken wordt of uw woning geschikt is voor vloer- of spouwmuurisolatie. Bewoners kunnen zich inschrijven voor deze woningopname tot eind maart, echter is het aantal vrije plekken voor de opname beperkt.

Deelnemende isolatiebedrijven zijn vooraf geselecteerd op kwaliteit, prijs en afstand tot de regio. Gemiddeld wordt door het samen inkopen tijdens deze actie een korting bereikt tussen de 10% en de 15%. Kijk voor meer informatie over de actie en inschrijving op de website van Regionaal Energieloket.

Logo van Het Nieuwe Wonen Leerdam