Menu

Iets kapot? Ga naar Leerdam.nl

26 februari 2018

Ziet u iets dat kapot of niet goed is in de buitenruimte? Dan kunt u dat eenvoudig melden via onze website. Bovenaan de website vindt u een knop met ‘melding openbare ruimte’. Klik daarop en vervolgens op de knop ‘direct regelen’. Dan zullen wij dit voor u oppakken. Uw melding kan gaan over bijvoorbeeld bestrating, openbaar groen, afval of speelplaatsen. Dit gaat over plaatsen die wij allemaal gebruiken, geen privéterrein. Voor de openbare ruimte zijn wij verantwoordelijk en samen met u willen we deze plaatsen veilig en netjes houden.

Verlichting

Een uitzondering op het melden zijn klachten over verlichting. Onze lantaarnpalen zijn in beheer van Bureau OVL. Op dezelfde pagina op onze website vindt u een link naar Bureau OVL waar u kapotte lantaarnpalen kunt melden.

Vervanger van Verbeter de Buurt

Het melden van klachten of verbeterpunten via leerdam.nl vervangt het melden via Verbeter de Buurt, zoals we dat in Leerdam voorheen deden. Net als onze toekomstige fusiegemeenten Vianen en Zederik handelen we vanaf nu al uw meldingen af via onze website.