Menu

Leerdam Schoon

28 februari 2018

Op zaterdag 24 maart 2018 is het de landelijke Opschoondag. Samen naar buiten om de straat, het sportcomplex of de speeltuin eens flink onder handen te nemen.

Zwerfafval

Zwerfafval is velen een doorn in het oog. Nederland Schoon wil in samenwerking met gemeenten, sportclubs, verenigingen en bewoners een bijdrage leveren aan een schone afvalvrije leefomgeving door probleemgebieden aan te pakken en kennis over zwerfafval te delen.

Leerdam Schoon

Natuurlijk pakt ook Leerdam deze kans om samen actief bezig te gaan met het inzamelen van zwerfafval. Op deze plaats de oproep aan sportverenigingen, buurtbeheergroepen en wijkraden om mee te doen en activiteiten te bedenken om ook Leerdam op zaterdag 24 maart in het teken van ‘schoon’ te laten staan. Waar nodig en mogelijk zal de gemeente initiatiefnemers helpen of middelen beschikbaar stellen om van de landelijke Opschoondag een succes te maken.

Wilt u meedoen aan Leerdam Schoon?

Neem dan contact op met Marjon Laponder van het team Communicatie. 

logo Nederland Schoon