Menu

Doe mee en win een Limo voor de Bob!

7 maart 2018

Alle sportverenigingen in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden kunnen weer meedoen aan de campagne “Bob in de Sportkantine” en kans maken op een gratis limousine. De gemeente Leerdam doet mee aan de campagne en spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op!

Doe mee!

Uw club kan op verschillende manieren meedoen aan de campagne en wordt daarvoor ook nog eens beloond. Sportverenigingen kunnen zich gratis aanmelden voor:

  • een campagnepakket met promotiemateriaal
  • een bezoek van het campagneteam bij een belangrijke wedstrijd of evenement
  • een Bob-sponsorbord op maat
  • een IVA-training voor uw barpersoneel

Win de limo!

Sportverenigingen kunnen bovendien een rit met een limousine winnen en deze inzetten om de ultieme Bob van uw vereniging aan het eind van een verenigingsfeest zijn vrienden thuis te laten brengen. Zo wil iedereen wel de Bob zijn!
Hoe wint uw de limo? In de eerste plaats, gewoon door u als sportvereniging aan te melden op: www.rovzh.nl/bobsport In het komende jaar maak je 8 keer kans op een rit in de limo door mee te doen aan lotingen, social media acties en de ‘Hoe goed ken jij Bob’-quiz.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.rovzh.nl/bobsport en volg de campagne op Facebook en op Twitter. Zo blijft u op de hoogte van alle lopende acties met verschillende leuke Bob-gadgets! Met de Bob sportcampagne maken we een punt van 0 verkeersslachtoffers!


Gemeente Leerdam steunt de campagne BOB in de sportkantine 2018 en maakt een punt van nul verkeersslachtoffers