Menu

Een gratis extra of grotere gft-container? Zo geregeld!

7 maart 2018

Nu het voorjaar aanbreekt, is dat voor veel mensen aanleiding om de tuin op te ruimen. Heeft u niet genoeg aan één gft-container of heeft u een kleine container (140 liter), dan kunt u gratis een extra container krijgen of de kleine container omwisselen voor een grotere (240 liter).

Reinigingsdienst Waardlanden wil het u zo makkelijk mogelijk maken om uw afval te scheiden. Met één telefoontje of mailtje wordt bij u een gratis extra of grotere gft-container afgeleverd.

Wilt u een extra gft-container, of uw huidige gft-container omruilen voor een grotere, neem dan contact op met Waardlanden via (0183) 68 11 11 of info@waardlanden.nl. De container wordt bij u afgeleverd en het kost u allemaal niets. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw afval scheiden.

Logo Waardlanden