Menu

NL Doet in Leerdam

14 maart 2018

Het Oranje Fonds organiseerde op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dag of dagdeel de handen uit de mouwen te steken.

Een aantal wethouders, een burgemeester, een directielid en ambtenaren uit Leerdam, Zederik en Vianen hielpen mee.

Maks van Middelkoop hielp met de broodmaaltijd op de prinses Marijkeweg 34 in Ameide; het gehele college van Leerdam verzorgde op zaterdagochtend het ontbijt in Huis ter Leede op het Eiland in Leerdam;  wethouder Arie Donker assisteerde op vrijdag op de Burgemeester Sloblaan 25 in Meerkerk bij het project ‘Met frisse moed de zomer in’ en de directeur van de Bedrijfsvoeringsorganisatie Vijfheerenlanden hielp vrijdagochtend in de kassen van landgoed hagestein.

Groep ouderen aan het ontbijt

Collage van het college van Leerdam tijdens het ontbijt