Menu

Goedkope rijbewijskeuring senioren in Leerdam

11 april 2018

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten moeten voor de verlenging van hun rijbewijs worden gekeurd. Hiervoor kunt u terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 13 april, 11 mei en vervolgens eens per maand bij Present Emma, Raadsliedenstraat 120.

Voor informatie, de hoogt van de tarieven en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036 - 72 00 911. Zelf een datum reserveren kan via de website www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Het advies is daarom om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.