Menu

Nieuwe website SamenDoen!

11 april 2018

Geheel vernieuwd, overzichtelijk en eigentijds zodat u als bezoeker makkelijk en snel de weg vindt. Binnen enkele muisklikken vindt u de informatie die u zoekt. Tevens informeren zij u onder andere over het laatste nieuws, nieuwe ontwikkelingen en heel veel activiteiten waar u aan mee kunt doen. In hun vrijwilligersvacaturebank vindt u de leukste vacatures. Neem dus een kijkje op www.samendoen.expert.

En wilt u op de hoogte worden gehouden van al het nieuws? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief! Dat kan eenvoudig via de website!

SamenDoen is de specialist op de gebieden maatschappelijke ondersteuning, preventieve zorg, welzijn en wonen. De inwoners van Leerdam en Zederik mogen verwachten dat SamenDoen met hen meedenkt en de weg weet in de wirwar van de hulpverlening. Ook op het gebied van vrijwilligers, werk, gezondheid en sport zijn zij hét aanspreekpunt en bieden zij begeleiding. Met vele vrijwilligers, een multidisciplinair team en goede contacten met lokale professionals, bedrijven en instellingen is SamenDoen altijd dichtbij!

SamenDoen werkt aan een constante ontwikkeling van de website. Vragen of suggesties zijn daarbij welkom info@samendoen.expert.