Menu

NAH-vraagwijzer

16 april 2018

Sinds september 2017 heeft Leerdam een NAH-Vraagwijzer. Een ‘loket’ waar je als getroffene van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of als mantelzorger van een getroffene of als betrokken professional of vrijwilliger terecht kunt met vragen voor advies, voorlichting en ondersteuning.

De NAH-Vraagwijzer is een initiatief van de patiëntenvereniging Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland en de gemeente Leerdam. De NAH-Vraagwijzer wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Leerdam.

Het doel van de NAH-Vraagwijzer

Oplossingsgericht meedenken, informatie verstrekken en advies geven over allerlei (praktische) aangelegenheden waar een NAH-getroffenen in het dagelijks leven mee te maken krijgt. Een en ander ter bevordering van het welzijn en de zelfredzaamheid van de NAH-getroffenen.

Inloopspreekuur

De NAH-coördinator, Lies Bonsang, houdt iedere dinsdagochtend van 10.00–12.00 uur inloopspreekuur in Verpleeghuis Lingesteyn op de 1e etage. Afspraak maken is niet nodig.

Contactgegevens

De NAH-coördinator, Lies Bonsang, is dagelijks te bereiken via 06 1509 1924 of info@vraagwijzer.nl.

Logo hersenletsel.nl