Menu

Inloopochtend NAH-getroffenen

17 mei 2018

Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland organiseert sinds september 2016 op dinsdagochtend  bij Verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam een inloopochtend voor NAH-getroffenen, hun naasten en belangstellenden. De inloopochtend wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Leerdam.

De inloopochtend is wekelijks op dinsdag van 10.00-12.00 uur bij Verpleeghuis Lingesteyn, Lingesteynplantsoen 20 in Leerdam. Het doel van de inloopochtend is om op een laagdrempelige manier andere mensen met NAH te ontmoeten. Ook mantelzorgers, kinderen, buren, vrienden, familieleden van getroffenen zijn van harte welkom, maar ook belangstellenden. Tijdens de bijeenkomsten kunnen bezoekers hun vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Er wordt naar je geluisterd en je krijgt alle tijd om je verhaal te kunnen vertellen. Vaak gaat het over de verandering van je levensstijl, je sociale leven, symptoomherkenning en niet onbelangrijk de emotionele verwerking. We vragen € 1,00  als eigen bijdrage voor de koffie/thee, aanmelden is niet nodig. Kom een keer langs om kennis te maken, u bent niet verplicht om de hele ochtend te blijven of om iedere week te komen. U bepaalt wanneer en hoelang u wilt komen.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Lies Bonsang, regiobestuurder en NAH-coördinator Zuid-Holland Zuid: telefoon 06-15091924 of u stuurt een mail naar info@nahvraagwijzer.nl.