Menu

Wie verdient er een lintje?

6 juni 2018

Dit jaar werden tijdens de lintjesregen in Leerdam een groot aantal Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Bruinsma hierover: “Het is elke keer weer bijzonder te ervaren hoe geroerd mensen zijn bij het krijgen van waardering voor hun jarenlange inzet voor de Leerdamse maatschappij.”

Mensen met bijzondere verdiensten, bijvoorbeeld voor de kerk of in het verenigingsleven, zijn altijd al van groot belang geweest voor een stad. Zij vormen het cement van de samenleving, ze verbinden mensen en groepen. Burgemeester Bruinsma: “En om die waarde voor de stad zichtbaar te maken en uit te spreken wat deze mensen zo bijzonder maakt, is er de Algemene Decoratiegelegenheid, kortgezegd: de Lintjesregen.” Want tijdens deze lintjesregen worden mensen in het zonnetje gezet en spreken we waardering uit voor hun tomeloze inzet.

Lintjesregen 2019

Helpt u mee de lintjesregen 2019 weer een flinke bui aan lintjes te zijn? Want u kent vast iemand die voor een onderscheiding in aanmerking komt. Wilt u weten hoe u een aanvraag doet of gelijk een formulier invullen? Kijk dan even op www.lintjes.nl. Contact opnemen met een van onze kabinetsmedewerkers via communicatie@vijfheerenlanden.nl kan natuurlijk ook. Aanvragen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Dit kan tot 1 juli aanstaande.