Menu

Iets kapot? Ga naar Leerdam.nl

26 juni 2018

Ziet u iets dat kapot of niet goed is in de buitenruimte? Dan kunt u dat eenvoudig melden via 'melding openbare ruimte'. Bovenaan de website vindt u een knop met ‘melding openbare ruimte’. Klik daarop en vervolgens op de knop ‘direct regelen’. Dan pakken wij dit voor u op. Uw melding kan gaan over bijvoorbeeld bestrating, openbaar groen, afval of speelplaatsen. Dit gaat over plaatsen die wij allemaal gebruiken, geen privéterrein. Voor de openbare ruimte zijn wij verantwoordelijk en samen met u willen we deze plaatsen veilig en netjes houden.

Verlichting

Een uitzondering op het melden zijn klachten over verlichting. Onze lantaarnpalen zijn in beheer van Bureau OVL. Op dezelfde pagina op onze website vindt u een link naar Bureau OVL waar u kapotte lantaarnpalen kunt melden.

Afval

Heeft u een vraag over de milieustraat, afval of het ophalen daarvan? Dan kunt u daarvoor terecht bij Waardlanden. Dat kan via waardlanden.nl of u kunt ze bellen op 0183 - 68 11 11 of mailen via info@waardlanden.nl

Iemand spreken?

Wilt u liever iemand spreken van de gemeentewerf? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0345 636 363. Wij werken net als op het stadskantoor ook op de gemeentewerf uitsluitend op afspraak.