Menu

Vrijwilligers gezocht voor: Samen Wandelen in Noord

6 juli 2018

Het Huis van de Wijk Noord organiseert al meer dan een jaar 'Samen Wandelen in Noord'. 

Elke woensdagochtend om 10:30 uur gaat een aantal vrijwilligers wandelen met een grote groep enthousiaste ouderen. Sommige ouderen lopen zelfstandig, al dan niet met een rollator. Anderen 'wandelen' mee in een rolstoel. Elke woensdag een uurtje wandelen: gezond voor jezelf en een geweldige gelegenheid voor deze ouderen om buiten te zijn.

Voor de begeleiding hebben ze het afgelopen jaar een dankbaar beroep kunnen doen op vele vrijwilligers, waaronder ook jongeren. In een aantal gevallen begeleiden kinderen hun ouders.

Na de zomervakantie gaan enkele van de vrijwilligers studeren of werken. Huis van de Wijk Noord is dan ook op zoek naar een nieuwe vrijwilligers. U kunt zich aanmelden bij de Wijkraad Noord (06 2464 1718) of bij Huis ter Leede (0345 614 241)

Het Huis van de Wijk Noord is een samenwerking tussen de Wijkraad Noord, Huis ter Leede en Samendoen.

Foto van de stoet wandelaars door een parkje