Menu

Wijkraad West zoekt u!

11 juli 2018

Wegwerkzaamheden, nieuwbouw, Achter de Pijp, een pilot rond het dumpen van afval: Er gebeurt veel in wijk West. Samen met betrokken partijen, de bewoners en de gemeente wil de wijkraad West al deze zaak oppakken en aanpakken om de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

De huidige leden van de wijkraad kunnen best wat hulp gebruiken. Want de wijk is groot en er gebeurt veel en er staat nog veel te gebeuren. Wilt u meedenken, meepraten en zo mogelijk meebeslissen over zaken in uw directe leefomgeving? Stoort u zich aan zaken of heeft u suggesties hoe zaken anders aan te pakken? Kom dan bij de wijkraad West en grijp uw kans!

Meer informatie of een keer vrijblijvend aanschuiven bij de wijkraad? Neem dan contact op via info@wijkraadwestleerdam.nl, of neem een kijkje op www.wijkraadwestleerdam.nl

Wijkraad West zoekt leden