Menu

Textielinzameling: woensdag 17 oktober

10 oktober 2018

Woensdag 17 oktober kunt u textiel dat u niet meer wilt gebruiken op straat zetten. Dan wordt weer huis aan huis textiel ingezameld. Het textiel kunt u in de textielzak doen die u in de brievenbus krijgt of heeft gekregen. Vergeet niet dat u niet alleen kleding kunt doneren, maar ook ander huishoudelijk textiel zoals hand- of theedoeken. Zelfs textiel met een vlek of scheur mag gedoneerd worden.

Geen textielzak ontvangen?

Heeft u deze textielzak niet ontvangen? Dan kunt u ook een standaard huisvuilzak of andere plastic zak gebruiken. Zorg er wel voor dat de zak goed herkenbaar is als textielzak. Dit kunt u doen door een briefje op de zak te plakken met de tekst ‘Textiel’.

Voor 7.30 uur buitenzetten

Zorg ervoor dat uw textielzak voor 7.30 uur op de inzamellocatie staat. Medewerkers van Avres halen de zakken op. Om vervuiling van de kleding te voorkomen is het raadzaam de zak goed dicht te binden. 

Meer informatie?

Reinigingsdienst Waardlanden coördineert de textielinzameling. Heeft u vragen over de kledinginzameling? Bel dan Reinigingsdienst Waardlanden, telefoonnummer (0183) 68 11 11 of stuur een e-mail naar info@waardlanden.nl.