Menu

Verkeersbesluit Oost ter inzage

31 oktober 2018

Voor Leerdam-Oost ligt op dit moment een verkeersplan ter inzage. In het plan wordt onder andere het wisselparkeren in Leerdam-Oost afgeschaft en eenrichtingsverkeer ingesteld voor een aantal straten. De reden van deze maatregelen zijn de vele klachten van bewoners over het wisselparkeren en de smalle straten die zich slecht lenen voor verkeer van beide kanten. Het besluit ligt tot en met 5 december ter inzage.

Het besluit om het wisselparkeren op te heffen, geldt voor de volgende straten: J.C. Rijsdijkstraat, Jan van Arkelstraat, gedeelte Burgemeester Meesstraat, Prinses Beatrixstraat, gedeelte Prinses Irenelaan, Prinses Margrietstraat. In deze straten mag er dan nog aan één krant van de straat worden geparkeerd. Dat is met uitzondering van de Burgemeester Meesstraat aan de westkant. Zie voor meer details de kaart. Hierop zijn ook de straten te zien waar eenrichtingsverkeer gaat gelden.

Het volledige verkeersbesluit kunt u lezen op de website officielebekendmakingen.nl. Daar kunt u zich ook abonneren om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op gebieden die u wilt volgen.

Plattegrond van Leerdam oost, met de rijrichtingen en lijnen die aangeven aan welke kant van de straat er geparkeerd mag worden.