Menu

Gewijzigde openingstijden

8 november 2018

De aankomende periode sluiten de kantoren van de drie gemeenten een aantal keer voor trainingen en veranderingen in onze systemen. Dat vinden we voor u heel erg vervelend, maar we proberen de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken.

Hieronder treft u een overzicht aan van de nu bekende sluitingsdagen zodat u uw bezoek aan de gemeente goed kunt plannen. Als u tijdig een afspraak maakt dan zijn er nog veel mogelijkheden.

Donderdag 13 december tot 13.00 uur Laatste mogelijkheid om in 2018 een paspoort, ID-kaart en rijbewijs aan te vragen.
Woensdagmiddag 19 december vanaf 14.00 uur In verband met een personeelsactiviteit zijn de gemeentehuizen gesloten.
Donderdagochtend 20 december tot 13.00 uur Laatste mogelijkheid in 2018 om aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen op te halen.
Van donderdag 20 december 13.00 uur tot donderdag 3 januari 2019 De computersystemen worden samengevoegd. Het is niet mogelijk producten aan te vragen of op te halen. Voor aangiften van geboorte en overlijden komt een speciaal telefoonnummer (verloskundigen en uitvaartondernemers krijgen dit telefoonnummer).

Alle andere dagen kunt u ons gewoon bellen. Mailen of een bericht sturen via Facebook of Twitter kan natuurlijk altijd, wij reageren zo snel mogelijk.

De medewerkers van de gemeente Vijfheerenlanden staan klaar om u van dienst te zijn op één van de drie locaties. U kunt vanaf 3 januari om 09.00 uur weer een afspraak plannen.