Menu

Lintje voor Alfred Bogerd

4 december 2018

Burgemeester Tjerk Bruinsma heeft op de jaarlijkse korpsavond van de brandweerposten in Leerdam en Schoonrewoerd een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Alfred Bogerd.

De heer Bogerd is al 37 jaar verbonden aan de vrijwillige brandweerpost van Leerdam. Hij vervulde tot januari van dit jaar de functie van manschap. Door het corps wordt hij omschreven als zeer betrokken, hulpvaardig, enthousiast en plichtsgetrouw.

Naast alle jaren vrijwillige brandweer is de heer Bogerd ook 25 jaar vrijwilliger geweest bij timmerdorp en jeugdtrainer geweest bij LRC en nu nog steeds jeugdleider bij de brandweer. Op 6 oktober van dit jaar is hij met  de jeugdbrandweer landskampioen geworden.

Alfred Bogerd met zijn gezin en burgemeester Bruinsma na het uitreiken van het lintje

Foto: Jan Willem Versluis