Menu

Reiniging en Inspectie hoofdriolering.

5 december 2018

In week 49 wordt in de wijken Noord, West en Broekgraaf gestart met reiniging en inspectie van zo’n  20 km gemeentelijk hoofdriool. In opdracht van de BVO Vijfheerenlanden voert aannemingsbedrijf ‘vanderValk&degroot’ uit Waalwijk de werkzaamheden uit.

Voorafgaand aan de werkzaamheden zal de aannemer de bedrijven en bewoners met een bewonersbrief informeren. Tijdens de werkzaamheden kan ter plaatse tijdelijk enige overlast voor het verkeer ontstaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de totale werkzaamheden c.a. 4 werkweken duren.

Voor informatie tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer S. Vugteveen,  telefonisch bereikbaar onder nummer; 088 - 599 7452. Wij vragen uw begrip voor eventuele overlast tijdens de uitvoering.