Menu

Jeugdworkshop: Talententuin

Datum: donderdag 6 april 2017 15:30. Locatie: Bibliotheek Leerdam

Verlichte schatkamer & vliegkunstwerken maken met Samen Doen

In Bibliotheek Leerdam kunnen kinderen tussen 9 en 12 jaar zich de komende donderdagen uitleven bij de workshops van Samen Doen. In het kader van Talententuin gaan de kinderen met elkaar naar buiten om natuurschatten te verzamelen. Eenmaal terug in de bibliotheek maken zij een schatkamer om deze schatten in te bewaren, mét verlichting om ze altijd te kunnen bewonderen. Daarna gaan ze aan de slag om een Vliegkunstwerk te maken. Hopelijk vliegen ze echt! Deze gratis workshops worden op vier donderdagen in de bibliotheek aan het Dokter Reilinghplein gegeven: 23 en 30 maart, 6 en 13 april.

Aanmelden kan door een mail te sturen met naam, welke datum en leeftijd naar: koverbeek@samendoen.expert.

Ontmoeten en ontdekken
De Bibliotheek is dé plek om anderen te ontmoeten, nieuwe dingen te ontdekken en je talenten te ontplooien. Regelmatig zijn er interessante en inspirerende activiteiten, waar de jeugdworkshop een goed voorbeeld van is. Men kan er gelijkgestemden ontmoeten, en wie nog niet bekend is met deze hobby kan het eens uitproberen.

Praktische informatie
Wat:  Jeugdworkshops Talententuin
Wanneer: vrijdagen van 15.30 – 16.30 uur, 23 en 30 maart, 6 en 13 april
Waar:  Bibliotheek Leerdam
Toegang: gratis