Menu

Skatefeest

Datum: vrijdag 30 juni 2017 12:30 - 17:00 uur. Locatie: Recht van ter Leede

Op vrijdag 30 juni 2017 is het weer zover! Het skatefeest van Leerdam! En een feest wordt het! Ben je goed, heel goed of heb je nog nooit op skates gestaan, kom dan op 30 juni naar het skateplein in Leerdam. Wij zorgen voor skates, steps, skateboards en bescherming voor iedereen. Er is een mooi parcours, muziek, hamburgers en nog veel meer. Er zijn twee programma’s:

Programma 13:30 – 17:00 uur

(Geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar)
Het middagprogramma is speciaal voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Onder professionele begeleiding kun je kennis maken met skeeleren, steppen of skateboarden. Heb je zelf een skateboard of skeelers? Wil je ons laten zien wat je kunt? Kom dan naar ons skatefeestplein

Programma 18:30 – 20:00 uur: skatetocht

(Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar)
In de avond vindt nu voor de tweede keer de skatetocht plaats. Onder begeleiding van muziek maken we gezamenlijk een tocht door Leerdam Noord. Het startpunt is het skateplein en het eindpunt is ook weer het skateplein, waar een kleine versnapering op je staat te wachten. De skatetocht is voor iedereen, vanaf 4 jaar. Kleinere kinderen onder begeleiding van ouders.

​​Poster Skatefeest