Menu

Maak kennis met...wilde planten

Datum: woensdag 23 augustus 2017 20:00. Locatie: Natuurcentrum De Schaapskooi

Woensdagavond 23 augustus, aanvang 20:00 uur, geeft plantenkenner Dick Kerkhof in de Schaapskooi een inleiding (duur: 1 à 1,5 uur) over de wilde planten van de Vijfheerenlanden. De nadruk zal liggen op bijzondere plantjes die in de nazomer gevonden kunnen worden op drooggevallen oevers van strangen, uiterwaardplassen en binnendijkse poelen en vijvers.

Plaats: Natuurcentrum De Schaapskooi, Overboeicop 15, 4145 NN Schoonrewoerd.

Zondagmiddag 27 augustus is er een excursie naar een Lekuiterwaard, waar we de zeldzame flora in het echt kunnen zien. We verzamelen dan om 13:30 uur op de Lekdijk nabij de ingang van het Fort bij Everdingen.

Meer inlichtingen zijn op te vragen bij Dick Kerkhof, dkerkhof@xs4all.nl of 06 51 04 25 53.