Menu

Kom naar de Opvoedmarkt

Datum: dinsdag 24 oktober 2017 19:30 - 22:00 uur. Locatie: Heerenlanden College - Joost de Jongestraat

De gemeente Leerdam wil meer preventief werken op het gebied van opvoedondersteuning. Daarom hebben SamenDoen en de Jeugdgezondheidszorg van Rivas de werkgroep ‘Samen Opvoeden’ opgericht. Deze werkgroep focust zich op de (kwetsbare) ouders/opvoeders die grotendeels onvoldoende tot niet worden bereikt vanuit de reguliere gezondheidszorg.

De werkgroep organiseert op dinsdag 24 oktober een Opvoedmarkt voor ouders/opvoeders en jongeren vanaf 12 jaar. Van 19.30 uur tot 22.00 uur bent u van harte welkom op het Heerenlanden College, Joost de Jongestraat 45 in Leerdam.

De organisatie wil u met de opvoedmarkt informeren, adviseren en hulp bieden bij opvoedingsvragen. Daarnaast kunt u kennis maken met andere ouders/opvoeders en met verschillende professionals op het gebied van opvoeden. Dit maakt het voor u mogelijk uw vragen neer te leggen bij professionals zonder dat er direct een intakeprocedure en begeleidingstraject aan gekoppeld wordt.

U kunt op deze avond ook een workshop volgen, zoals communicatie ouder-kind, grip op geld, seksuele voorlichting, geestelijke verzorging bij jongeren en social media. Leerlingen van het Heerenlanden College geven zelf de workshop social media.

Opvoedmarkt - Dinsdag 24 oktober 2017
Heerenlanden College, Joost de Jongestraat
19.30-22.00uur

Gratis toegang

Samen opvoeden voor jong en oud

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkgroep SamenOpvoeden Tulin Yagmur 06 34 69 34 61

Poster Opvoedmarkt