Menu

Week van de Mantelzorg

Datum: maandag 6 november 2017 - vrijdag 10 november 2017 . Locatie: Diverse locaties

Week van de Mantelzorg in Leerdam en Zederik. Thema: “Mantelzorger? Even tijd voor jezelf!”

Namens de gemeenten Leerdam en Zederik organiseert Stichting SamenDoen in de week van 6 t/m 10 november samen met verschillende organisaties de Week van de Mantelzorger. Deze week bruist het van de activiteiten en staan de mantelzorgers centraal. Verschillende organisaties besteden extra aandacht aan hen, om ze te bedanken voor het fantastische werk dat ze doen voor Leerdamse en Zederikse burgers die zorg nodig hebben.

Er is een gevarieerd programma met diverse workshops en informatiebijeenkomsten, zoals: ontspanningsworkshops, beautybehandelingen, lezing over hersenletsel,  workshop taarten maken, een rondleiding in het gemeentehuis van Zederik, workshop koken met koeien, presentatie over autisme met rondleiding bij de Leerdamse brandweer, een workshop kleuranalyse en nog veel meer.

U kunt zich tot 30 oktober as aanmelden en mag bij sommige activiteiten een introduce meenemen.  Wees er snel bij want vol is vol.
Voor meer informatie en aanmelden: info@samendoen.expert / 0341-637363

Flyer met activiteiten in de week van 6 tm 10 november 2017