Menu

Muziekvoorstelling: De Reuze Dwerg | Mark van Vliet 4+

Datum: zondag 26 november 2017 11:00. Locatie: Stadspodium GO

De reuze dwerg, die een kopje kleiner wilde zijn
Ivan is veel te groot voor een dwerg! Tot overmaat van ramp zijn de andere dwergen hem en zijn klassieke muziek helemaal zat en wordt hij verbannen uit hun dorp. Een spannend avontuur vol fysiek spel, humor en fantasie waarbij op een speelse en toegankelijke manier klassieke muziek tot leven wordt gebracht. Een genot voor de hele familie!

Mark van Vliet maakt energiek muziektheater vol fysiek spel, humor en fantasie. Op een speelse wijze laat hij klassieke muziek tot leven komen. De combinatie tussen bekende klassieke klanken van verschillende componisten en zijn muzikale slapstick zorgen voor snelle, afwisselende voorstellingen bomvol spelplezier. Zijn voorstellingen gaan niet alleen om kijken, maar ook om brullen, verbazen, zingen, springen en lachen.

Aanvang:     11.00 uur
Entree:         €7,50
Reserveren: reserveren@go-leerdam.nl, of kaarten aan de zaal