Menu

Muziektheatervoorstelling: Naked

Datum: zaterdag 3 februari 2018 19:30. Locatie: Kunstplaats Leerdam - Markt 7

De Kunstplaats Leerdam presenteert 'Naked'

Carla Regina                         Zang, spel, piano, script
Manuel Garcia Sanchez        Piano/ arrangementen
Produzione                           Stichting Voice, actually

Wat is 'Naked'

'Naked is een muziektheatervoorstelling van (opera)zangeres/ theatermaker Carla Regina. 'Naked'...Tja, de naam zegt al genoeg.

De voorstelling begint met een operaklassieker, net als een opera met een operazangeres. Langzaam maakt de operazangeres plaats voor de vrouw Carla Regina, die zingt, en gek is op verhalen.

Verhalen van mensen, Haar verhaal.

Een vrouw tussen twee culturen, tussen twee landen: de oude tradities van Puglia, Italië en de moderne gewoonten van haar leven in Amsterdam.

Verhalen van identiteit, heimwee, eenzaamheid en bijbehoren. Alle gevoelens door elkaar van de menselijke reis die migratie heet. Verhalen van dochter én van moeder zijn, plotseling en onverwacht.

Verhalen van een artiest die niet in hokjes past: zangeres (opera, jazz, pop, folk en Nederlandstalig), pianist en storyteller. Een verhaal dat over openhartig zijn gaat en je meest kwetsbare kant aan het publiek laat zien.

Op zaterdagavond 3 februari om 19.30 uur tryout aan de Markt 7 in Leerdam. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus graag van tevoren reserveren via 06 25 04 85 65 of tomvancampenhout@xs4all.nl. Toegangsprijs €5.00

Poster theatervoorstelling Naked