Menu

Legofeest in Beesd door LEGOfreaksleerdam

Datum: vrijdag 2 maart 2018. Locatie: Beesd, Parkweg 95, 4153 XL

Het jaarlijks diorama van de LEGOfreaksleerdam verhuist !

Op 2 en 3 maart a.s. zal het jaarlijks diorama van de LEGOfreaksleerdam weer het levenslicht zien. Echter niet meer in Leerdam maar in Beesd bij 1001FarmToys, Parkweg 95. Reden voor de verhuizing is de grotere ruimte en parkeermogelijkheden die beschikbaar zijn in en bij de winkel in Beesd.

Naast het enorme diorama van 26m2 wordt ook het technisch LEGO eiland verder uitgebouwd met nog meer spectaculaire eigen creaties en er zal een integratie zijn van Mindstorms. Verder zal er een duplo speelhoek zijn voor de allerkleinsten maar ook voor de wat gevorderde bouwer zal ruim 150 kilo lego worden neergestort waar naar hartenlust in kan worden gespeeld. Ook hebben we Lightstax en gaan we creatief bezig zijn met LEGO. Maar er is nog veel meer!

Dus tot ziens op vrijdag 2 maart van 18.00 – 21.00 uur en zaterdag 3 maart van 9.00 uur – 16.00 uur aan de Parkweg 95, Beesd.
Entree is GRATIS.