Menu

Koffie met... Natuur- en Vogelwacht De Vijfheerenlanden

Datum: dinsdag 20 maart 2018 10:30 - 12:00 uur. Locatie: Bibliotheek Leerdam

Met Natuur- en Vogelwacht “De Vijfheerenlanden” over natuur in de stad

Van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart is het weer zover: de Boekenweek gaat van start! Hét evenement bij uitstek waar je in aanraking komt met literaire non-fictie. Deze 83e editie richt zich dit keer op het thema Natuur. Ook dit jaar hebben we weer vele interessante en leuke activiteiten rondom dit thema op de agenda staan.

Activiteit in Bibliotheek Leerdam

Tijdens de Boekenweek kun je, behalve boeken lenen, ook meer leren over natuur in de stad tijdens de Koffie met… Natuur- en Vogelwacht ‘De Vijfheerenlanden’. Binnen de bebouwde kom valt er veel te genieten: bijvoorbeeld de zang van merels en rondfladderende vlinders. Annelies van Egmond van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Vijfheerenlanden’ vertelt over het belang van natuur en laat zien hoe je hier zelf een bijdrage aan kan leveren. De koffie staat klaar op 20 maart van 10.30 tot 12.00 uur, aanmelden is niet nodig. Kom gezellig langs, iedereen is welkom!

De Boekenweek

Traditiegetrouw kan een Boekenweekgeschenk hierbij natuurlijk niet ontbreken, dit jaar van Griet Op de Beeck. De auteur van het Boekenweekessay is Jan Terlouw. Natuur omvat niet alleen de bossen, beekjes en afgelegen plekjes ver buiten de stad. Zonder dat we er stil bij staan worden we allemaal omringd door de natuur. De natuur is een inspiratiebron voor vele schrijvers, die zich maar al te graag zich verdiepen in landschappen, natuur en dieren.

Tot ziens in de bibliotheek!

Praktische informatie

Wat:         Boekenweek in Bibliotheek Leerdam
Wanneer: dinsdag 20 maart, 10.30 – 12.00 uur
Waar:       Bibliotheek Leerdam
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig