Menu

Training 'minder piekeren'

Datum: maandag 14 mei 2018 13:30 uur - maandag 4 juni 2018 15:30 uur. Locatie: Stadshuis in Gorinchem

Piekeren kost veel energie en kan het leven minder leuk maken. De een heeft er meer last van dan de ander en ermee stoppen is vaak niet zo simpel.

Training

Indigo Zuid-Holland Zuid start in samenwerking met de gemeenten Giessenlanden, Gorinchem, Leerdam, Zederik en in opdracht van de Dienst Gezondheid & Jeugd met een gerichte training ‘Minder piekeren’. Het doel is om piekeren te verminderen. Want als piekeren aanhoudt dan bestaat de kans dat je psychische klachten gaat ontwikkelen.

Belang

De gemeenten zijn ervan overtuigd dat deze preventieve aanpak bijdraagt aan het algemeen welzijn van haar inwoners. Vandaar dat we actief bijdragen aan de publicatie van de trainingen. Behalve een persbericht zal er op de gemeentelijke informatiepagina’s, via doelgroep gerichte e-mails en op Facebook aandacht worden besteed aan de beide trainingen.

Minder piekeren

Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die last hebben van piekeren en spanningsklachten. De training Minder Piekeren start 14 mei a.s. in het stadhuis van Gorinchem en bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten, op maandag van 13.30 tot 15.30 uur. De kosten voor de training, inclusief het werkboek bedragen € 12,50 per persoon.

Aanmelden

Voor informatie en aanmelding kan men contact opnemen met het  secretariaat van Indigo Zuid-Holland Zuid, telefoon 088 405 0607 of per e-mail secretariaat@indigozhz.nl,. Het secretariaat is van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 20.00 uur te bereiken en op vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.