Menu

Koffie met...Barney Agerbeek

Datum: dinsdag 15 mei 2018 10:30 - 12:00 uur. Locatie: Bibliotheek Leerdam

Over schrijven als passie en multiculturaliteit

Barney Agerbeek (Surabaya, 1948) woont in Leerdam en heeft boeken geschreven over schilder- en beeldhouwkunst en over Leerdamse glaskunst. Bij Uitgeverij In de Knipscheer verschenen van zijn hand: Schaduw van Schijn (korte verhalen, 2013), Njai Inem (roman, 2014), Rood en wit met blauw (dichtbundel, 2015) en Een warme oostenwind (dichtbundel, 2017). Het is een zeldzaamheid dat een literaire uitgever besluit om een schrijver en dichter van middelbare leeftijd met vier boeken te eren. Wilt u meer over hem weten? Google dan: In de Knipscheer Barney Agerbeek.

Tijdens de koffiebijeenkomst zal hij praten over het schrijven van verhalen en gedichten, en over multiculturaliteit.

Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Leerdam
Datum en tijd: dinsdag 15 mei van 10.30 - 12.00 uur
Toegang: Gratis