Menu

Kindervrijmarkt

Datum: vrijdag 28 september 2018 15:30 - 18:00 uur. Locatie: Europaplein

Echt alleen voor kinderen...

Ook dit jaar organiseert Wijkvereniging West-End samen met SamenDoen en het Europaplein:

KINDERVRIJMARKT

Op vrijdag 28 september is iedereen welkom op het Europapleinwaar kinderen een kleedje kunnen leggen om hun spulletjes te verkopen. Heb je nog oud speelgoed, boeken, cd's etcetera wat nog goed is, maar waar je niets meer mee doet? Kom de dan verkopen op de Kindervrijmarkt.

De markt begint om 15.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Vanaf 15.00 uur mag je alles klaarzetten. Na afloop neemt iedereen wat niet is verkocht mee naar huis! De markt is uitsluiten bedoeld voor kinderen dus handelaren zijn niet welkom!

Let op! Het plein is vanaf 15.00 uur toegankelijk. Tot die tijd is er geen toegang tot het plein.

Ook dit jaar Krijtse met leuek prijzen