Menu

Multiculturele markt & stadsmaaltijd

Datum: zaterdag 29 september 2018 17:00 - 19:30 uur. Locatie: Dokter Reilinghplein

Zaterdag 29 september 2018 17.00-19.30uur Dokter Reilinghplein en Bibliotheek Leerdam

Op 29 september organiseert de werkgroep SamenLeven een stadsmaaltijd in combinatie met een multiculturele markt. Voor de 1e editie van deze multiculturele markt willen ze veel nadruk leggen op de presentatie van de cultuur uit een bepaald land via informatie uit het land van herkomst, kenmerkende activiteiten, klederdracht, muziek, dans, hobbyś of een ambacht.

Deze markt staat in het teken van alle culturen. Leerdammers komen bij elkaar om iets van hun cultuur in de breedste zin van het woord aan het publiek te tonen.

Er is een mogelijkheid om specifieke hapjes of gerechten uit uw cultuur aan te bieden. Bezoekers van deze markt hebben de mogelijkheid om voor € 1,00 een bordje te kopen en te proeven van al dat lekkers dat u maakt. De opbrengst van deze stadsmaaltijd gaat naar een goed doel in Leerdam.

Op deze dag is de markt een omtmoetingsplek van vele culturen. Voor de markt zijn zij op zoek naar enthousiaste Leerdammers uit verschillende culturen die willen deelnemen aan deze markt. Er wordt een kraam gratis ter beschikking gesteld voor u. Heeft u een familierecept dat u graag wilt delen, bespeelt u een muziekinstrument, doet u aan volksdansen, bent u bekend met een eeuwenoud ambacht, vertelt u graag over uw cultuur of heeft u een video-opname die u graag wilt laten zien? Zij nodigen u harte uit om u aan te melden.

Aanmelden bij Tulin Yagmur (adviseur SamenLeven) tyagmur@samendoen.expert of 06 3469 3461