Menu

Glas en Keramiek Beurs

Datum: vrijdag 2 november 2018 - zondag 4 november 2018 . Locatie: Partycentrum Het Dak - Tiendweg 9

De Glas en Keramiek Beurs zal dit jaar op 2, 3 en 4 november plaatsvinden. De beurs is een podium voor beginnende- en gerenommeerde kunstenaars, galeriehouders, verzamelaars en belangstellenden. U kunt hier prachtige glaskunst en keramiek bewonderen, van antiek tot eigentijds, van art nouveau tot postmodern.

Bent u ook een kunstenaar of een verzamelaar en wilt u deelnemen aan de beurs? De inschrijvingen zijn weer gestart, u kunt u zich dus nu weer inschrijven! U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, u kunt bijvoorbeeld een beursstand huren, of een beursruimte of bijvoorbeeld een vitrine in het Vitrine straatje.

Meer informatie vindt u hier op de website