Menu

Koffie met...verhalenverteller Nico van Lent

Datum: dinsdag 20 november 2018 10:30 - 12:00 uur. Locatie: Bibliotheek Leerdam

Verhalen in het kader van Nederland Leest

November is Nederland Leest maand. Dit jaar staat Nederland Leest in het teken van Voeding.

We kunnen geen dag zonder. De zoektocht naar voeding heeft hele volksstammen in beweging gebracht, heeft mensen ontdekkingen laten doen. Eten heeft liefdesrelaties tot stand laten komen, maar heeft ze soms ook verbroken. Geen wonder dat ook in verhalen voeding vaak voorkomt.

Verhalenverteller Nico van Lent heeft speciaal voor Nederland Leest een uniek verhalenprogramma samengesteld met verhalen waarin voeding, eten en drinken een rol spelen. Wie kan er luisteren zonder honger te krijgen?


Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Leerdam
Datum: dinsdag 20 november
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig