Menu

Werkzaamheden

Onderhoud wegen

Op diverse locaties binnen de gemeente Leerdam voeren we in het kader van het Onderhoudsprogramma Wegen herstratingswerkzaamheden uit.
De locaties waar we nu bezig zijn en/of binnenkort bezig gaan, zijn:

Wijk Noord:

  • gedeelte voetpad voor Weide huisnummers 44-46

Kedichem:

  • gedeelte parkeerterrein Burgemeeser Schefferhof naast huisnummer 38
  • gehele rijweg Koningin Wilhelminalaan

Centrum:

  • herstraten parkeervakken Ambtsplein
  • herstraten gedeelte drempel Stationsweg – Van Hoevestraat
  • gedeelte rijweg Meent ter hoogte van huisnummers 57 t/m 61

Wijk oost:

  • rijwegen van De Waterloop

Voor meer informatie kunt u op werkdagen bellen naar 088 599 7441 en/of 06 2248 1014

Werkzaamheden Vlietskant

Maandag 17 september start de firma Ravensteijn Infra met werkzaamheden voor glasvezel bij Vlietskant 10 te Leerdam. Er wordt gewerkt in het voetpad voor de winkels en woningen. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor het verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen wel gebruik maken van de Vlietskant.

Er wordt gewerkt vanaf Dr. C. Voogdplein richting Vlietskant nr 10. Werkzaamheden duren ongeveer 3 dagen, zodat er vanaf donderdag 20 september geen overlast is.

Bekijk hier de verkeersmaatregelen (PDF, 1.6 MB)

Rioolrenovatie Patrimoniumstraat

Op het gedeelte Patrimoniumstraat tussen de Eikstraat en Johan van Oldenbarneveltstraat is de fundering aangebracht en wordt nu de verharding aangebracht. Op het gedeelte tussen de Johan van Oldenbarneveltstraat en de Hellingbaan zijn we het regenwaterriool naar de vijver aan het aanleggen.
Het doorgaand verkeer Patrimoniumstraat vanaf de Eikstraat en de Quirinus de Palmelaan is gestremd voor alle doorgaand verkeer. Eveneens geldt dit voor de Johan van Oldenbarneveltstraat.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen bellen naar 088 599 7441 en/of 0345 512 200.

Herstraten parkeerterrein Hoogstraat (Bolwerk)

Op het parkeerterrein aan de Hoogstraat te Leerdam zijn we de bestaande verharding aan het vervanging.
De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd, zodat een gedeelte van het parkeerterrein in gebruik kan blijven.
Na verwachting zullen de werkzaamheden eind week 38 worden afgerond.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen bellen naar 088 599 7441 en/of 06 2248 1014.

Onderhoudswerkzaamheden Loosdorp

Afgelopen week zou er aansluitend op de reparatie werkzaamheden nog een slijtlaag worden aangebracht. Vanwege het slechte weer was dit niet mogelijk. Mits de weersomstandigheden het toelaten gaan we dit doen in de week van 17 tot 21 september 2018.
Loosdorp is tot die tijd weer opengesteld voor alle verkeer.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen bellen naar 088 599 7441 en/of 088 599 7446.

Achter de Pijp

Van der Ven BV uit Brakel realiseert in opdracht van gemeente Leerdam en KleurrijkWonen het project ‘Reconstructie Achter de Pijp’. Het project bestaat uit het herinrichten van diverse straten in de wijk en het slopen en vervangen van woningen in de Rozenstraat/Dahliastraat en het Lingeplein.

De afgelopen maanden zijn besteed aan de nodige voorbereiding en asbestinventarisaties in de te slopen woningen. Nu kunnen ze echt van start!

Eerst start het saneren en slopen van de woningen in de Rozenstraat/Dahliastraat/Tulpstraat. Dit duurt circa 10 weken. Daaropvolgend zullen zij aan de gang gaan met rioolwerkzaamheden in de wijk. Deze werkzaamheden beginnen in de Rozenstraat en de Tiendweg.

Indien u vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met assistent-uitvoerder Coen Hoorn. Hij is iedere maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 5 uur telefonisch bereikbaar via 06 15 35 04 43 of per e-mail coen@vanderven.nl.

Riolering Tiendweg

Vanaf week 34 brengt Van der Ven, aannemer die het project Achter de Pijp uitvoert, een nieuw riool aan in de Tiendweg (vanaf Tiendweg huisnummer 87 t/m kruispunt Rozenstraat Tiendweg). De weg is hier afgesloten voor autoverkeer en een omleiding is aangebracht. Fietsers, voetgangers en nood- en hulpdiensten hebben wel doorgang langs de afsluiting. De werkzaamheden zullen tot circa week 38 duren.

Heeft u vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met assistent-uitvoerder Coen Hoorn. Hij is iedere maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 5 uur telefonisch bereikbaar via 06 1535 0443 of coen@vanderven.nl. Even langslopen kan ook, de woning aan de Lingestraat 15, dient als directiekeet.