Menu

Werkzaamheden

Onderhoud wegen

Op diverse locaties in de gemeente worden deze week werkzaamheden aan de wegen uitgevoerd. Het gaat om kleinschalig onderhoud in het kader van Onderhoudsprogramma Wegen: gedeelten van voetpaden en rijwegen worden herstraat.

De locaties zijn:
- Kedichem: voet- en achterpaden van de Kon. Wilhelminalaan en zijstraten, rijweg en toegangspad zwembad en de rabatstroken en rijweg van de Zwaansweg.
- Leerdam Centrum: rijweg achter woningen Vogelsangstraat-Blokhuisstraat, voetpad Blokhuisstraat, rijweg parkeerterrein Hoogstraat (bolwerk), voetpad en parkeervak noordelijk parkeerterrein Oranje Nassaulaan en voetpad speelterrein Poorterij.
- Leerdam Noord: voetpaden en parkeervakken Brunellaan, rijwegen en parkeervakken op winkelcentrum Eiland, rijweg en parkeervakken Donk en Violierlaan en binnenterrein Noorderveld 33-48.

Kruising Meent - Blokhuisstraat
Woensdag 1 maart 2017 starten we met het herstraten van de kruising Meent-Blokhuisstraat. Het gedeelte Meent tussen de Vogelsangstraat en de Westwal is dan drie dagen voor doorgaand verkeer gestremd. Verkeer wordt tijdelijk omgeleid via de Vogelsangstraat.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen bellen naar 0345 636 193 of 636 284.

Start werkzaamheden nieuwbouw Eksterlaan

Op de Eksterlaan, naast het Heerenlanden College, wordt binnenkort gestart met de werkzaamheden van 15 nieuwbouwwoningen.
Van 24 februari tot eind september is daarom het fiets- en voetpad aan de Schaikseweg afgesloten (aan de kant van het Heerenlanden College). De afsluiting is vanwege de veiligheid rond de in- en uitrit van het bouwverkeer. In dezelfde periode is ook een gedeelte van de IJsvogellaan afgesloten voor autoverkeer. Voor fietsers en voetgangers blijft een doorgang open.
Omleidingsroutes worden aangegeven op de rotondes aan de Schaikseweg en rond de IJsvogellaan.
Tussen 27 februari en 3 maart zijn de heiwerkzaamheden.
Op 5 maart begint ABB Bouw met de bouw.