Menu

Plan aanpassing speelplaats Poorterij

Samen met de buurtbeheergroep Stadsvrienden heeft de gemeente plannen gemaakt voor aanpassing van de speelplaats aan de Poorterij.

De buurtbeheergroep organiseert allerlei activiteiten voor de kinderen in het centrum. Een grote wens was om de speelplaats een impuls te geven.

Er is besloten om een driejarenplan op te stellen. Dit jaar nog voert de gemeente aanpassingen in het groen uit en eventueel ook aan de verlichting. Ook worden een hinkelbaan en knikkertegels aangelegd. In 2018 worden (kleine) extra speeltoestellen neergezet. In 2019 worden de 2 bestaande speeltoestellen verwijderd en de nieuwe toestellen geplaatst.

3 ontwerpen om uit te kiezen

Door leveranciers zijn 3 ontwerpen gemaakt waar inwoners die in het centrum wonen, uit kunnen kiezen. Zij hebben een brief gehad met de ontwerpen en het keuzeformulier. Het voorstel dat op woensdag 22 februari a.s. de meeste stemmen heeft, wint.

Geen brief met ontwerpvoorstellen ontvangen?

Woont u in het centrum en heeft u geen brief met het keuzeformulier ontvangen? Dan kunt u de brief en het formulier ophalen bij buurtbeheergroep Stadsvrienden, Vlietskant 21a.

Toelichting op ontwerpvoorstellen op 15 februari

U kunt de plannen bekijken en een toelichting daarop krijgen op woensdag 15 februari van 14.00 tot 15.00 uur tijdens de kinderactiviteiten in restaurant Sinsi, Vlietskant 21.

Contactpersonen

Gemeente: Patricia Nienkemper, (0345) 63 63 63, p.nienkemper@leerdam.nl
Buurtbeheergroep Stadsvrienden, Jacomijn Wijnja, v.vink@upcmail.nl